Email marketing automatizálás

Az email marketing már évek óta az egyik legjobb megtérüléssel dolgozó marketing eszköz. Ha Te nem így gondolod, valószínűleg nem használod hatékonyan.

ALAPELVÜNK

Mi alapján dolgozunk?

“Majd jövő héten elkészül.” Na ez az a mondat, amit Tőlünk biztosan nem fogsz hallani. Nem csak azért, mert hiper szorgalmasak vagyunk, hanem inkább azért, mert ilyen hozzáállással nem tudnánk kiemelkedő eredményeket garantálni az ügyfeleinknek. Az idő mindenkinek pénz és nem engedjük meg magunknak, hogy más pénzével szórakozzunk, nem is tesszük.

A fő fókuszt az adatra helyeztük, ezért nálunk minden szolgáltatás esetében profi analitikai rendszerek kerülnek integrálásra. Ez segít abban, hogy egyes marketing eszközre ne önmagában tekintsünk, hanem a stratégia egy részeként. Így tudjuk folyamatosan fejleszteni és tökéletesíteni a saját kis pénztermelő gépezetedet.

Fontos tudnod, hogy Mi nem dolgozunk mindenkivel, csakis azokkal a vállalkozásokkal, akik legalább olyan komolyan veszik a hivatásukat, mint Mi. Többször tapasztaltuk már, hogy maradandót alkotni csakis így lehet.

részletek

Miért van szükséged email marketingre?

A kreatív, tökéletesen beállított hirdetések és a precízen hatékonyra optimalizált weboldal ékes koronája az email automatizmus. Ám csakis akkor, ha azon minőségi és értékes kommunikáció áramlik kifelé. A semmitmondó üres fecsegésnek, erőszakos reklámoknak és a spamnek nincs értelme. Sőt, rendkívül károsan hat a vállalkozásod megítélésére.

Profi és hatékony email automatizmusokat készítünk, olyan emailekkel, amiket a feliratkozók tényleg megkapnak és nem a spam mappában landolnak.

részletek

Mi jár Neked, ha velünk dolgozol?

Az email marketing szolgáltatásunkkal az alábbiak járnak neked, melyeket bármikor számon is kérhetsz rajtunk.

Profin megírt emailek

Minden egyes emailre nagy hangsúlyt fektetünk.

Email marketing stratégia

Természetesen nem csak emaileket írunk, hanem a stratégiát is elkészítjük számodra.

U

Kielemezzük a meglévő adatokat

Alaposan kielemezzük a rendelkezésünkre álló adatokat, melyek a munkánk alapjául fognak szolgálni.

Elkészítjük a Buyer Personáid

Megalkotjuk az összes tökéletes vásárlói képet, így tudni fogjuk, hogy pontosan milyen irányba is induljunk el.

Szeretnél profi email automatizmusokat?

Eleged van a folytonos ígérgetésekből és végre tényleg valós eredményekre vágysz? Unod már, hogy nem azt kapod, amiért fizetsz? Adj nekünk 3 hónapot, és bebizonyítjuk, hogy sokkal több van a vállalkozásodban, mint gondolod!

rólunk

Miben vagyunk mások?

Szakítottunk a hazai piacon általánosnak vett megoldásokkal, hogy folyamatosan innoválni tudjunk.

Profi analitikai eszközök

Profi analitikai eszközöket használunk és ezeket fogjuk beépíteni az oldalaidba. Látni fogod pontosan Te is, ahogy hónapról hónapra alakulnak a számok és azt, hogy milyen ütemben haladunk a kitűzött célok felé. Mindez pedig segíteni fog Nekünk az átlátható riportolásban, amiért biztosan hálás leszel.

Teljes átláthatóság

Teljes átláthatóságot biztosítunk, így Te is bármikor nyomon tudod követni, hogy éppen mi történik a hirdetési fiókodban. Ne aggódj, ha még fogalmad sincs, hogyan kell ezt megnézni, Mi megmutatjuk Neked, hogyan tudod bármikor lecsekkolni a munkánkat. 😉

i

Adatokat használunk

Sokan ott követik el a hibát, hogy “csak úgy a semmibe” hirdetnek, de ennek ellenére jó eredményeket várnak. Mi a közös munka előtt kielemezzük, hogy eddig mi történt, valamint felkészítjük az oldalad arra, hogy a lehető leghatékonyabb módon tudjunk haladni.

Legyen új fejezet a vállalkozásod életében!

referencia

Néhány kampányunk

Piacvezető divat webáruház

Sajnos nevet nem említhetünk, de a képen napjaink egyik vezető webáruházának a legutóbbi hírleveleinek az eredményei láthatóak. Rögtön a közös munkánk első hónapjában értük el.
Ezzel az 5 kampánnyal 4.721.469 Ft bevételt könyvelhettünk el.

Piacvezető divat webáruház

Sajnos nevet nem említhetünk, de a képen napjaink egyik vezető webáruházának a legutóbbi hírleveleinek az eredményei láthatóak. Rögtön a közös munkánk első hónapjában értük el.
Ezzel az 5 kampánnyal 4.721.469 Ft bevételt könyvelhettünk el.

Európa egyik vezető hipermarketlánca

A hatékony email marketing 2 fontos tényezőből tevődik össze: áll egyrészt egy nagy és jól ápolt email adatbázisból, illetve a minőségi emailekből. Nos ebben az esetben a nagy feliratkozási lista rendelkezésre állt, viszont sajnos rendszertelenül,- stratégia nélkül voltak küldözgetve a kampányok, így ezért nagyon kevés vásárlást eredményeztek. A képen látható 5 kampány több tízezer euró bevételt jelentett a hipermarketláncnak.

Kérj Tőlünk ajánlatot!

Mielőtt elküldöd az ajánlatkérésed, tudnod kell, hogy Mi csak olyan ügyfelekkel tudunk együtt dolgozni, akik komolyan veszik a vállalkozásukat és hajlandóak mindent megtenni a biztos növekedés érdekében.

Rólunk

A WeBrandz Media Group egy márkaépítésre szakosodott kreatív marketing ügynökség. Erősségünk, hogy a klasszikus, jól bevált marketingeszközöket kiválóan ötvözzük az új, modern technológiákkal és megoldásokkal.

Kapcsolat

WeBrandz Media Group Kft.

hello@webrandzmedia.com