Exkluzív marketing szolgáltatás

Az exkluzív marketing szolgáltatásunk abszolút egyedülálló és piacvezető hazai és nemzetközi viszonylatban egyaránt. Büszkén állítjuk, hogy nincs még csak ehhez hasonló lehetőség sem. Olvass tovább és győződj meg a saját szemeiddel erről!

ALAPELVÜNK

Mi alapján dolgozunk?

“Majd jövő héten elkészül.” Na ez az a mondat, amit Tőlünk biztosan nem fogsz hallani. Nem csak azért, mert hiper szorgalmasak vagyunk, hanem inkább azért, mert ilyen hozzáállással nem tudnánk kiemelkedő eredményeket garantálni az ügyfeleinknek. Az idő mindenkinek pénz és nem engedjük meg magunknak, hogy más pénzével szórakozzunk, nem is tesszük.

A fő fókuszt az adatra helyeztük, ezért nálunk minden szolgáltatás esetében profi analitikai rendszerek kerülnek integrálásra. Ez segít abban, hogy egyes marketing eszközre ne önmagában tekintsünk, hanem a stratégia egy részeként. Így tudjuk folyamatosan fejleszteni és tökéletesíteni a saját kis pénztermelő gépezetedet.

Fontos tudnod, hogy Mi nem dolgozunk mindenkivel, csakis azokkal a vállalkozásokkal, akik legalább olyan komolyan veszik a hivatásukat, mint Mi. Többször tapasztaltuk már, hogy maradandót alkotni csakis így lehet.

rólunk

Mit jelent az exkluzív marketing szolgáltatás?

A márkád az, ami meghatározza a potenciális vásárlóid fejében lévő helyet. Ha nem építed tudatosan, vagy egyáltalán nem is figyelsz rá, akkor eleve hátrányból indulsz, ami kihatással lesz a bevételeidre és a piaci megítélésedre is.

Szakítottunk a marketing piacon általánosnak vett megoldásokkal, hogy innoválni tudjunk és megalkottuk a hazai és nemzetközi piacon is egyedülálló exkluzív marketing szolgáltatásunkat.

Ez azt jelenti, hogy Mi nem erőltetjük rá a vállalkozásodra a széles körben használt marketing eszközöket. Nem futószalagon érkező ügyfélként tekintünk rád, hanem mielőtt bármibe is belekezdenénk, górcső alá vesszük az eddig elért eredményeidet, a terveidet, eszközöket és az alapján pontosan meghatározzuk, hogy mire lesz szükséged a biztos növekedéshez.

Modulárisan építjük fel a marketing tervedet és kizárólag azokat a marketing eszközöket javasoljuk számodra, melyekkel a legjobb ár/érték arányban tudjuk szállítani Neked a potenciális ügyfeleket.

étkezz jól logó

részletek

Mire számíthatsz Tőlünk?

A Facebook és Instagram hirdetéskezelési szolgáltatásunkkal az alábbiak járnak neked, melyeket bármikor számon is kérhetsz rajtunk.

Márkaépítés

Mi különbözteti meg a cégedet a konkurenciáétól? Az árak? Az termékek vagy szolgáltatások minősége?

Social media hirdetések

Facebook hirdetés, Instagram hirdetés, LinkedIn hirdetés, Pinterest hirdetés, TikTok hirdetés, Snapchat hirdetés, YouTube hirdetés, Twitter hirdetés.

U

Google Ads

Keresőhirdetéseket, Display hirdetéseket, YouTube hirdetéseket és Shopping hirdetéseket egyaránt készítünk.

Social media posztolás

Saját fotós csapat által az alábbi platformokra: Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, TikTok, Snapchat, YouTube hirdetés, Twitter.

Teljes átláthatóság

Mi nem készítünk kamu riportokat és nem szépítünk az eredményeken. Minden lépésünkről előre tájékoztatunk, az eredményeket pedig a saját szemeiddel láthatod majd.

Profi analitikai rendszereket installálunk

Elárulunk egy titkot. Adatok nélkül nem lehet hosszú távon sikeresen hirdetni sehol. Mi megteremtjük az ehhez szükséges feltételeket.

Email marketing

Email folyamatok felépítése és automatizálása a nulláról felsőfokig. ActiveCampaign, MailChimp és Klaviyo használatával.

Offline marketing

Szórólap, CityLight, plakát, újság, TV és rádió reklám, mozi reklám, aszfaltreklámok és egyéb kreatív reklámok stratégiával.

Folyamatosan tesztelünk és frissítünk

Felejtsd el a rossz tapasztalataid. Mi nem “felteszünk egy hirdetést, hogy megnyugodj”, hanem folyamatosan elemzünk és a tapasztalatok alapján készítünk újabb kampányokat a hónap során.

rólunk

Miben vagyunk mások?

Szakítottunk a hazai piacon általánosnak vett megoldásokkal, hogy folyamatosan innoválni tudjunk.

Profi analitikai eszközök

Profi analitikai eszközöket használunk és ezeket fogjuk beépíteni az oldalaidba. Látni fogod pontosan Te is, ahogy hónapról hónapra alakulnak a számok és azt, hogy milyen ütemben haladunk a kitűzött célok felé. Mindez pedig segíteni fog Nekünk az átlátható riportolásban, amiért biztosan hálás leszel.

Teljes átláthatóság

Teljes átláthatóságot biztosítunk, így Te is bármikor nyomon tudod követni, hogy éppen mi történik a hirdetési fiókodban. Ne aggódj, ha még fogalmad sincs, hogyan kell ezt megnézni, Mi megmutatjuk Neked, hogyan tudod bármikor lecsekkolni a munkánkat. 😉

i

Adatokat használunk

Sokan ott követik el a hibát, hogy “csak úgy a semmibe” hirdetnek, de ennek ellenére jó eredményeket várnak. Mi a közös munka előtt kielemezzük, hogy eddig mi történt, valamint felkészítjük az oldalad arra, hogy a lehető leghatékonyabb módon tudjunk haladni.

Szeretnéd végre rendbe tenni a vállalkozásod?

Eleged van a folytonos ígérgetésekből és végre tényleg valós eredményekre vágysz? Unod már, hogy nem azt kapod, amiért fizetsz? Adj nekünk 3 hónapot, és bebizonyítjuk, hogy sokkal több van a vállalkozásodban, mint gondolod!

Kérj Tőlünk ajánlatot!

Mielőtt elküldöd az ajánlatkérésed, tudnod kell, hogy Mi csak olyan ügyfelekkel tudunk együtt dolgozni, akik komolyan veszik a vállalkozásukat és hajlandóak mindent megtenni a biztos növekedés érdekében.

Rólunk

A WeBrandz Media Group egy márkaépítésre szakosodott kreatív marketing ügynökség. Erősségünk, hogy a klasszikus, jól bevált marketingeszközöket kiválóan ötvözzük az új, modern technológiákkal és megoldásokkal.

Kapcsolat

WeBrandz Media Group Kft.

hello@webrandzmedia.com