webrandz

30 pontos checklist

a jobban konvertáló Facebook hirdetésekért

Nem vagy elégedett a Facebook hirdetéseid teljesítményével, de fogalmad sincs, hogy hogyan javíthatnál rajtuk?

Igazán fájdalmas érzés, amikor csak folyik kifelé a pénz, de nem jönnek az eredmények… ezt most megállíthatod!

Ebben a rövid kis eBook-ban 30 olyan pontot gyűjtöttünk össze, melyeket ha leellenőrzöl (vagy a marketingesed) a Facebook hirdetéseidnél, garantáltan javulásnak indulhatnak.

Persze ennek fontos alapfeltétele, hogy a technikai beállítások (a konverziómérés, Pixel stb.) és a webáruházad rendben legyen.

Azt kérded, mit osztjuk itt az észt?

Összességében már közel 12 éve foglalkozunk marketinggel. Ezen idő alatt már több hazai és nemzetközi vállalkozással dolgoztunk és dolgozunk is együtt. Iyen például a Dreher, a Kaufland vagy éppen a RajzfilmJátékok webáruház. Ezen hosszú idő alatt sikerült olyan formulákat és módszereket elsajátítani, melyek látványos módon képesek javítani a Facebook hirdetések teljesítményén.

Az alábbi képeken néhány ügyfelünknél elért eredményt láthatsz. Azonban nem szeretnénk hatalmas és irreális számokkal kábítani senkit. Csináltunk már 100-as megtérülés felett is kampányt, de ugyanúgy csináltunk 10-eset is.

Önmagában a Facebook sem képes csodára és egyátalán nem garantált, hogy a Te vállalkozásodból ki lehet csikarni 10-es megtérülésnél többet, bármilyen profin összerakott hirdetés segítségével. Sőt, kezeld fenntartással, ha valaki azt mondja, hogy a Facebookon mindig megéri hirdetni, ugyanis ez határozottan nincs így!

referencia

Egy népszerű ajándékbolt kampányai

Az alábbi képen egy népszerű ajándékbolt átlagos havi kampányainak eredményei láthatók. Átlagosan havi 1-1,5M forintos költség mellett is tartjuk a 200-1500 Forint közötti átlag konverziós költségeket.

Egy ruhákat forgalmazó webáruház

A képen látható eredményre azért is vagyunk nagyon büszkék, mert az eredeti állapothoz képest 2 hónapon belül sikerült megtriplázni az addigi eredményeket. A hónapban 105 267 Forint költéssel 5 228 358 Forint bevételt realizáltunk.

Elég, kérem a checklistet!

Az alábbi form segítségével máris igényelheted a checklistet és 10 percen belül akár már alkalmazhatod is a saját Facebook hirdetéseiden! 😉 

WEBRANDZ ©