Facebook és Instagram hirdetéskezelés

Szeretnéd, ha végre tényleg beindulnának a Facebook és Instagram hirdetéseid? Eleged van már az eredmények nélküli “holnapra tényleg elkészül” típusú ígéretekből? Akkor aligha nem a legjobb helyen jársz. Nálunk nem csak egy ügyfél leszel futószalagon a sok közül, de hamarosan ezt Te is érezni fogod.

ALAPELVÜNK

Mi alapján dolgozunk?

“Majd jövő héten elkészül.” Na ez az a mondat, amit Tőlünk biztosan nem fogsz hallani. Nem csak azért, mert hiper szorgalmasak vagyunk, hanem inkább azért, mert ilyen hozzáállással nem tudnánk kiemelkedő eredményeket garantálni az ügyfeleinknek. Az idő mindenkinek pénz és nem engedjük meg magunknak, hogy más pénzével szórakozzunk, nem is tesszük.

A fő fókuszt az adatra helyeztük, ezért nálunk minden szolgáltatás esetében profi analitikai rendszerek kerülnek integrálásra. Ez segít abban, hogy egyes marketing eszközre ne önmagában tekintsünk, hanem a stratégia egy részeként. Így tudjuk folyamatosan fejleszteni és tökéletesíteni a saját kis pénztermelő gépezetedet.

Fontos tudnod, hogy Mi nem dolgozunk mindenkivel, csakis azokkal a vállalkozásokkal, akik legalább olyan komolyan veszik a hivatásukat, mint Mi. Többször tapasztaltuk már, hogy maradandót alkotni csakis így lehet.

részletek

Miért hirdess Facebook-on?

A közösségi média által átszőtt világban talán butaságnak tűnhet feltenni a kérdést, hogy miért is hirdessünk Facebook-on.

Az online kampányok során a hirdetések tökéletesen szegmentálhatók, a megjelenések helye, időintervalluma beállítható és az eredmények, konverziók tűpontosan mérhetőek. Emellett pedig a Sales funnelek (értékesítési tölcsérek) segítségével az érdeklődőket adatvezérelt hozzáállással tudatosan tudjuk végigvezetni a vállalkozás értékesítési folyamatán, melynek eredményeképpen célzottan tudjuk az érdeklődőket vásárlókká konvertálni.

részletek

Mi jár Neked, ha velünk dolgozol?

A Facebook és Instagram hirdetéskezelési szolgáltatásunkkal az alábbiak járnak neked, melyeket bármikor számon is kérhetsz rajtunk.

Facebook és Instagram hirdetéseket készítünk

A stratégia alapján elkészítjük a célközönséged számára legrelevánsabb hirdetéseket.

Felmérjük a piacodat

Kisebb elemzést végzünk a piacodon, hogy azonnal elkülönítsük egymástól, hogy mely megoldásokat érdemes kipróbálni és melyeket nem.

U

Kielemezzük a meglévő adatokat

Alaposan kielemezzük a rendelkezésünkre álló adatokat, melyek a munkánk alapjául fognak szolgálni.

Elkészítjük a Buyer Personáid

Megalkotjuk az összes tökéletes vásárlói képet, így tudni fogjuk, hogy pontosan milyen irányba is induljunk el.

Folyamatosan tesztelünk és frissítünk

Felejtsd el a rossz tapasztalataid. Mi nem “felteszünk egy hirdetést, hogy megnyugodj”, hanem folyamatosan elemzünk és a tapasztalatok alapján készítünk újabb kampányokat a hónap során.

w

Folyamatosan informálunk a fejleményekről

Nem csak havi egyszer kommunikálunk, hanem ha a helyzet megkívánja, akkor hetente akár többször is.

Profi analitikai rendszereket installálunk

Elárulunk egy titkot. Adatok nélkül nem lehet hosszú távon sikeresen hirdetni sehol. Mi megteremtjük az ehhez szükséges feltételeket.

Teljes átláthatóság

Mi nem készítünk kamu riportokat és nem szépítünk az eredményeken. Minden lépésünkről előre tájékoztatunk, az eredményeket pedig a saját szemeiddel láthatod majd.

Szeretnéd végre rendbe tenni a vállalkozásod?

Eleged van a folytonos ígérgetésekből és végre tényleg valós eredményekre vágysz? Unod már, hogy nem azt kapod, amiért fizetsz? Adj nekünk 3 hónapot, és bebizonyítjuk, hogy sokkal több van a vállalkozásodban, mint gondolod!

rólunk

Miben vagyunk mások?

Szakítottunk a hazai piacon általánosnak vett megoldásokkal, hogy folyamatosan innoválni tudjunk.

Profi analitikai eszközök

Profi analitikai eszközöket használunk és ezeket fogjuk beépíteni az oldalaidba. Látni fogod pontosan Te is, ahogy hónapról hónapra alakulnak a számok és azt, hogy milyen ütemben haladunk a kitűzött célok felé. Mindez pedig segíteni fog Nekünk az átlátható riportolásban, amiért biztosan hálás leszel.

Teljes átláthatóság

Teljes átláthatóságot biztosítunk, így Te is bármikor nyomon tudod követni, hogy éppen mi történik a hirdetési fiókodban. Ne aggódj, ha még fogalmad sincs, hogyan kell ezt megnézni, Mi megmutatjuk Neked, hogyan tudod bármikor lecsekkolni a munkánkat. 😉

i

Adatokat használunk

Sokan ott követik el a hibát, hogy “csak úgy a semmibe” hirdetnek, de ennek ellenére jó eredményeket várnak. Mi a közös munka előtt kielemezzük, hogy eddig mi történt, valamint felkészítjük az oldalad arra, hogy a lehető leghatékonyabb módon tudjunk haladni.

Szeretnél nagyobb bevételt a vállalkozásodnak?

referencia

Néhány kampányunk

Szakítottunk a hazai piacon általánosnak vett megoldásokkal, hogy folyamatosan innoválni tudjunk.

Egy népszerű ajándékbolt kampányai

Az alábbi képen egy igen népszerű ajándékbolt átlagos havi kampányainak eredményei láthatók. Átlagosan havi 1-1,5M forintos költség mellett is tartjuk a 200-1500 Forint közötti átlag konverziós költségeket.

Egy ruhákat forgalmazó webáruház

A képen látható eredményre azért is vagyunk nagyon büszkék, mert az eredeti állapothoz képest 2 hónapon belül sikerült megtriplázni az addigi eredményeket. A hónapban 105 267 Forint költéssel 5 228 358 Forint bevételt realizáltunk.

Legyen új fejezet a vállalkozásod életében!

az árakról

Mennyibe kerül a szolgáltatásunk?

Hiszünk a teljes transzparenciában, így az áraink sem rejtettek. Az alábbi árak közül választhatsz, ha egy 6 fős profi marketinges csapatot szeretnél a vállalkozásod mögé állítani.

Gold csomag

Teljes technikai beállítás

Hirdetési stratégia megtervezése

Facebook hirdetések készítése

Instagram hirdetések készítése

Konverzióoptimalizálás

0-24 kampányfelügyelet

Versenytárselemzés

Folyamatos A/B tesztelés

Profi analitikai rendszerek integrálása

3 db Facebook poszt/hét (fotóssal)

3 db Instagram poszt/hét (fotóssal)

Havi 2 db 1 órás tanácsadás

649 000 Ft /hónap

Silver csomag

Teljes technikai beállítás

Hirdetési stratégia megtervezése

Facebook hirdetések készítése

Instagram hirdetések készítése

Konverzióoptimalizálás

Versenytárselemzés

Folyamatos A/B tesztelés

Profi analitikai rendszerek integrálása

2 db Facebook poszt/hét

2 db Instagram poszt/hét

Havi 1 db 1 órás tanácsadás

449 000 Ft /hónap

Bronze csomag

Teljes technikai beállítás

Hirdetési stratégia megtervezése

Facebook hirdetések készítése

Instagram hirdetések készítése

Konverzióoptimalizálás

Versenytárselemzés

Folyamatos A/B tesztelés

Profi analitikai rendszerek integrálása

299 000 Ft /hónap

Kérj Tőlünk ajánlatot!

Mielőtt elküldöd az ajánlatkérésed, tudnod kell, hogy Mi csak olyan ügyfelekkel tudunk együtt dolgozni, akik komolyan veszik a vállalkozásukat és hajlandóak mindent megtenni a biztos növekedés érdekében.

Rólunk

A WeBrandz Media Group egy márkaépítésre szakosodott kreatív marketing ügynökség. Erősségünk, hogy a klasszikus, jól bevált marketingeszközöket kiválóan ötvözzük az új, modern technológiákkal és megoldásokkal.

Kapcsolat

WeBrandz Media Group Kft.

hello@webrandzmedia.com