Kreatív szövegírás

A szövegírás egy szakma. Ha eredményeket vársz a szövegeidtől, akkor nem elég pusztán jól fogalmazni. Nem elég, hogy tudsz helyesen és választékosan írni. Pontosan tudnod kell, hogy mit, milyen sorrendben és mikor írsz le az olvasóidnak. A jó szöveg informatív, szórakoztató és érdekes.

ALAPELVÜNK

Mi alapján dolgozunk?

“Majd jövő héten elkészül.” Na ez az a mondat, amit Tőlünk biztosan nem fogsz hallani. Nem csak azért, mert hiper szorgalmasak vagyunk, hanem inkább azért, mert ilyen hozzáállással nem tudnánk kiemelkedő eredményeket garantálni az ügyfeleinknek. Az idő mindenkinek pénz és nem engedjük meg magunknak, hogy más pénzével szórakozzunk, nem is tesszük.

A fő fókuszt az adatra helyeztük, ezért nálunk minden szolgáltatás esetében profi analitikai rendszerek kerülnek integrálásra. Ez segít abban, hogy egyes marketing eszközre ne önmagában tekintsünk, hanem a stratégia egy részeként. Így tudjuk folyamatosan fejleszteni és tökéletesíteni a saját kis pénztermelő gépezetedet.

Fontos tudnod, hogy Mi nem dolgozunk mindenkivel, csakis azokkal a vállalkozásokkal, akik legalább olyan komolyan veszik a hivatásukat, mint Mi. Többször tapasztaltuk már, hogy maradandót alkotni csakis így lehet.

részletek

A kreatív szövegírásról

A kreatív szövegírás a marketing lelke. Nincs olyan marketingtevékenység, ahol ne lenne szükség gondosan összeállított kreatív szövegekre. Legyen szó Facebook hirdetések szövegezéséről, landing page szövegezésről vagy cikkek írásáról, de akár email automatizmusok szövegezéséről, a szöveg az, ami képes arra, hogy a vállalkozás számára előnyös irányba terelje az olvasót. A szöveg az, vállba veregeti, majd elkíséri a vállalkozásod kapuitól a kosároldalig, végül pedig a vásárlásig.

Az unalmas szöveg unalmas weboldalt szül. Hiába te vagy a legjobb a saját piacodon, ha ezt nem tudod a célközönséged saját nyelvén lekommunikálni, elvesztetted őket.

Első benyomást csak egyszer lehet tenni, megváltoztatni már nagyon nehéz. A legtöbb leendő ügyfeled a weboldaladon vagy éppen a social media oldaladon keresztül fog találkozni veled. Éppen ezért nagyon fontos, hogy már ott is azokat az értékeket közöld vele, melyek számodra és a vállalkozásod számára fontosak. A jó szöveg tájékoztat, kézen fog és elkísér a végcélig, legyen az vásárlás, regisztráció vagy akár egy hívás.

A rossz szövegnél még az is jobb, ha egyáltalán nincs szöveg. Az ugyanis könnyen orvosolható, a rossz beidegződésekkel ellentétben.

részletek

Mi jár Neked, ha velünk dolgozol?

A kreatív szövegírás szolgáltatásunkkal az alábbiak járnak neked, melyeket bármikor számon is kérhetsz rajtunk.

Profin elvégzett munka

Biztos lehetsz benne, hogy nem fogsz csalódni az elvégzett munkánk eredményében.

Folyamatos informálás

Nem hagyunk kétségek között. Mindig pontosan tudni fogod, hogy melyik fázisban jár a projekt.

U

Korrekciós garancia

Az elkészült szöveget akár 2 alkalommal visszaküldheted nekünk korrekcióra.

Tartalomstratégia

Igény esetén elkészítjük a saját tartalomstratégiádat is.

Szeretnéd végre rendbe tenni a vállalkozásod?

Eleged van a folytonos ígérgetésekből és végre tényleg valós eredményekre vágysz? Unod már, hogy nem azt kapod, amiért fizetsz? Adj nekünk 3 hónapot, és bebizonyítjuk, hogy sokkal több van a vállalkozásodban, mint gondolod!

rólunk

Miben vagyunk mások?

Szakítottunk a hazai piacon általánosnak vett megoldásokkal, hogy folyamatosan innoválni tudjunk.

Profi analitikai eszközök

Profi analitikai eszközöket használunk és ezeket fogjuk beépíteni az oldalaidba. Látni fogod pontosan Te is, ahogy hónapról hónapra alakulnak a számok és azt, hogy milyen ütemben haladunk a kitűzött célok felé. Mindez pedig segíteni fog Nekünk az átlátható riportolásban, amiért biztosan hálás leszel.

Teljes átláthatóság

Teljes átláthatóságot biztosítunk, így Te is bármikor nyomon tudod követni, hogy éppen mi történik a hirdetési fiókodban. Ne aggódj, ha még fogalmad sincs, hogyan kell ezt megnézni, Mi megmutatjuk Neked, hogyan tudod bármikor lecsekkolni a munkánkat. 😉

i

Adatokat használunk

Sokan ott követik el a hibát, hogy “csak úgy a semmibe” hirdetnek, de ennek ellenére jó eredményeket várnak. Mi a közös munka előtt kielemezzük, hogy eddig mi történt, valamint felkészítjük az oldalad arra, hogy a lehető leghatékonyabb módon tudjunk haladni.

Legyen profi szövege a vállalkozásodnak!

referencia

Akiknek már írtunk szöveget

Legyen itt a Te logód is! 😉

szövegírás

Kérj Tőlünk ajánlatot!

Mielőtt elküldöd az ajánlatkérésed, tudnod kell, hogy Mi csak olyan ügyfelekkel tudunk együtt dolgozni, akik komolyan veszik a vállalkozásukat és hajlandóak mindent megtenni a biztos növekedés érdekében.

Rólunk

A WeBrandz Media Group egy márkaépítésre szakosodott kreatív marketing ügynökség. Erősségünk, hogy a klasszikus, jól bevált marketingeszközöket kiválóan ötvözzük az új, modern technológiákkal és megoldásokkal.

Kapcsolat

WeBrandz Media Group Kft.

hello@webrandzmedia.com